Black Friday continuă la NISSA, până duminică ora 24:00

Black Friday continuă la NISSA, până duminică ora 24:00

După succesul înregistrat în vinerea neagră, NISSA decide prelungirea perioadei de campanie Black Friday până duminică ora 24:00.

Miile de comenzi înregistrate în prima zi de campanie vor fi livrate iîntr-un termen de 72 de ore, astfel fericiții clienți vor primi coletele începând de astăzi sâmbătă 22.11.2014.

Oferta NISSA pentru sâmăbătă și duminică suplimenteaza stocurile, NISSA dorind să ajungă astfel la cât mai multe doamne și domnisoare din Romania. NISSA pune la dispoziția clientelor sale ROCHII DE ZI, ROCHII DE SEARA, ROCHII DE COCKTAIL FUSTE, BLUZE sau COSTUME OFFICE la prețuri accesibile, gama de mărimi de la măsura 36 până la măsura 60.

Reducerile de până la 50% sunt valabile în toate magazinele NISSA din București (Băneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piața Romană), Pitești (Centrul Comercial Jupiter City), Constanța (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brașov (str Republicii), Iași (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timișoara(Iulius Mall) și pe magazinul online NISSA www.shop.nissa.ro.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)