BNR lansează o nouă MONEDĂ! Ce valoare nominală va avea

BNR lansează o nouă MONEDĂ! Ce valoare nominală va avea

Banca Națională a României (BNR) va lansa în circuitul numismatic monede din aur și alamă pentru colecționare și va pune în circulație o monedă din alamă, cu temaDesăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria.

Aversul monedei din aurîi prezintă pe regele Ferdinand I și regina Maria vizitând trupele române pe front; inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „500 LEI”, stema României și anul de emisiune „2019”.

NUCLEARA MONDENĂ! S-A AFLAT RELAȚIA DINTRE FUEGO ȘI MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN ȘI-A FĂCUT CRUCE! S-A VĂZUT TOT (GALERIE FOTO)

Aversul monedei din alamă pentru colecționareîi prezintă pe regele Ferdinand I și regina Maria vizitând trupele române pe front; inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „50 BANI”, stema României, anul de emisiune „2019” și litera „N” într-un cerc, ca semn distinctiv al piesei pentru colecționare.

Aversul monedei din alamă pentru circulațieîi prezintă pe regele Ferdinand I și regina Maria vizitând trupele române pe front; inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „50 BANI”, stema României și anul de emisiune „2019”.

Reversul comun tuturor monedelorprezintă portretul reginei Maria și inscripția în arc de cerc ,,REGINA MARIA”.

VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! L-AU GĂSIT INCONȘTIENT PE STRADĂ! VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ…(GALERIE FOTO)

Tirajele sunt:

  • 500 de bucăți pentru moneda din aur;
  • 50.000 de bucăți pentru moneda din alamă pentru colecționare;
  • 5.000.000 de bucăți pentru moneda din alamă pentru circulație

Preţurile de vânzare sunt:

  • 9.550,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv broșura de prezentare;
  • 9,50 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alamă de 50 bani pentru colecționare.

Monedele din aur, monedele din alamă pentru colecționare și monedele de circulație, cu temaDesăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria, au putere circulatorie pe teritoriul României.

DIVORȚ BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! IRINA RIMES, BÂNTUITĂ DE TRECUTUL DUREROS! A PIERDUT COPILUL, APOI A RĂMAS DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ

Lansarea în circuitul numismatic a monedelor din aur și a monedelor din alamă pentru colecționare, cu temaDesăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria, se realizează prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanța, Dolj, Iaşi şi Timiş ale Băncii Naţionale a României.

Punerea în circulație a monedelor de circulație, cu temaDesăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria, se va face prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanța, Dolj, Iaşi şi Timiş ale Băncii Naţionale a României, cu ocazia efectuării plăților în numerar către instituțiile de credit/Trezoreria Statului.

Tags: