Boc şi Udrea au semnat două contracte estimate la peste 11 milioane de lei la Timişoara

Boc şi Udrea au semnat două contracte estimate la peste 11 milioane de lei la Timişoara
Foto: zf.ro

Premierul Emil Boc şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, au semnat, sâmbătă, la Timişoara, două contracte pentru proiecte finanţate din fonduri europene, în valoare totală de peste 11 milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de aproximativ opt milioane de lei.

Unul dintre proiectele vizează reabilitarea Parcului Rozelor, fiind estimat la peste 5,6 milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de aproape 4,5 milioane de lei. Acesta prevede reamenajarea completă a parcului prin refacerea aleilor pietonale, a spaţiilor verzi şi introducerea unui sistem modern de irigare.

Al doilea proiect se referă la reabilitarea străzii Iancu Văcărescu, având o valoare totală de şase milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 3,5 milioane de lei. Proiectul include refacerea completă a străzii, a trotuarelor şi a spaţiilor publice, dar şi înfiinţarea unor piste de biciclete şi parcări ecologice.

La semnarea contractelor a mai participat şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, subprefectul de Timiş Zoltan Marossy şi viceprimarul Timişoarei Adrian Orza.

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan