Business B1 la zi: Black Friday cu reduceri de până la 80% (VIDEO)

Business B1 la zi: Black Friday cu reduceri de până la 80% (VIDEO)
Foto: B1 TV

De Black Friday 2014 Elefant.ro. a anunţat că va oferi reduceri cuprinse între 40% şi 80%, la peste 200.000 de produse, la toate categoriile de pe site.

Astfel, cei interesați de reduceri, pot găsi pe site de la genţi şi parfumuri, la produse de decoraţiuni interioare, vestimentaţie, produse de îngrijire, telefoane, laptopuri, tablete, jucării şi cărţi.

Și retailerul EuroGsm va organiza campania Black Friday, în perioada 21-23 noiembrie, atât în magazinele din reţea, cât şi online, având preţuri reduse cu până la 75% la telefoane mobile, tablete, accesorii şi gadget-uri.

Află cele mai importante ştiri economice ale zilei din materialul Business B1 la zi.

Business B1 la zi: Black Friday cu reduceri de până la 80%

Ultima oră
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)