Business B1 la zi: Compania de servicii medicale Regina Maria estimează o creștere de 20% în 2015 (VIDEO)

Business B1 la zi: Compania de servicii medicale Regina Maria estimează o creștere de 20% în 2015 (VIDEO)
Foto: B1 TV

Compania de servicii medicale private Regina Maria va derula și în 2015 investiții de peste 4 milioane de euro în extinderea rețelei, dar și în consolidarea poziției clinicilor și spitalelor pe care le deține în prezent și estimează încă un an cu plus de 20% al afacerilor până la 55 de milioane de euro.

În prezent, sănătatea femeii și a copilului generează peste 50% din business, reprezentând consultații de obstretică gincologie, mamografii, ecografii, consultații de pediatrie, intervenții.

Un alt pilon al businessului Regina Maria sunt abonamentele, care reprezintă peste 40% din cifra de afaceri.

Află cele mai importante ştiri economice ale zilei din materialul Business B1 la zi.

Business B1 la zi: Compania de servicii medicale Regina Maria estimează o creștere de 20% în 2015

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend