Business B1 la zi: Creștere semnificativă a înmatriculărilor de mașini noi

Business B1 la zi: Creștere semnificativă a înmatriculărilor de mașini noi

În primele nouă luni ale acestui an, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 1,9%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp înmatriculările noi de vehicule pentru transportul mărfurilor au avansat cu 8,1%, a anunţat Institutul Naţional de Statistică.

În trimestrul al treilea, înmatriculările de autobuze şi microbuze au crescut de 2 ori, iar cele de autoturisme au avansat cu 0,5%, comparativ cu trimestrul similar din 2013.

Faţă de trimestrul al doilea al anului, în trimestrul III, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 15,7%, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au scăzut cu 2,2%.

Află cele mai importante ştiri economice ale zilei din materialul Business B1 la zi

Business B1 la zi: Creștere semnificativă a înmatricularilor de mașini noi

Tags:
Ultima oră
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)