Business B1 la zi: Evolio a lansat un nou smartphone, NEOS (VIDEO)

Business B1 la zi: Evolio a lansat un nou smartphone, NEOS (VIDEO)
Foto: B1 TV

Evolio a lansat un nou smartphone, NEOS, pentru care estimează vânzări de 10.000 de unităţi în acest an şi de 50.000 de unităţi în şase luni, a declarat Liviu Nistoran, CEO şi proprietar al companiei.

Smartphone-ul este disponibil în două variante, cu una sau două cartele sim de telefonie mobilă, rulează platforma Android și are un preț de aproximativ de 130 de euro.

Evolio estimează afaceri de 7-8 mil. euro în acest an, mai ales în segmentul smartphone-urilor.

Cei mai mari competitori locali ai Evolio pe de smartphone-uri şi tablete sunt Allview, E-boda, Serioux şi Utok.

Business B1 la zi: Evolio a lansat un nou smartphone, NEOS

Ultima oră
07:31 - Prețurile au explodat în 2021. Scumpiri cu peste 30% la alimente
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)