De câte ori nu ai lucrat la un document o zi întreagă şi l-ai şters din greşeală?

De câte ori nu ai lucrat la un document o zi întreagă şi l-ai şters din greşeală?

(P) Exista multe situatii in care se pierde foarte mult cu rescrierea unor documente pierdute sau in care au modificat persoane neautorizate. In sistemul actual de lucru asa cum stim cu totii daca pierdem timp, pierdem bani si unde mai pui frustarea angajatului si a angajatorului in momentul in care munca nu este eficienta.

De aceea este foarte important  ca din postura angajatorului sa te gandesti serios la accesarea unui serviciu de management al documentelor care sa-ti poata oferi mai multe avantaje: registratura electronica,  scanarea si incarcarea documentelor, metadate, indexarea documentelor ceea ce ofera o cautare facila, organizarea automata, ierarhica pe baza de metadate (foldere virtuale pentru  fiecare angajat/ client/ departament/ contract/ factura/ tipuri de documente etc), administrarea utilizatorilor folosind grupuri, roluri si drepturi de access (read, write, full control, recursiv), sabloane / document templates, exportul rapoartelor in Excel, PDF, doc, html; import automat de date din Excel,  Suport ISO – alte Certificari – sistemul expune mecanismele necesare de control al documentelor si al inregistrarilor in conformitate cu standardele ISO in vigoare si multe altele.

Organizarea este unul dintre cele mai importante elemente care ajuta la bunul mers al lucrurilor intr-o firma, insa uneori este nevoie de ajutor din exterior. Implementare unui astfel de sistem va va ajuta sa reduceti costurile pe termen lung astfel putand creste eficienta angajatiilor.

O solutie in acest sens o gasiti la Infrasoft care este un brand 100% romanesc si o companie care se ocupa cu crearea de programe software de business. Sunt pe piata din Romania inca din 2004, iar intre timp s-au extins si si-au imbunatatit produsele. Au evoluat  foarte mult in urma parteneriatului cu Oracle, ale cărui baze de date le-au utilizat pentru promovarea programelor software.

Printre altele, Infrasoft a dezvoltat sisteme software de business care eficientizeaza managementul documentelor: Documenta DMS (sistem pentru gestionarea electronica a documentelor), Documenta ERP (sistem software de planificare a resurselor intr-o intreprindere), SmartFleet (sistem de administrare si monitorizarea flotelor auto). Aceste solutii software sunt disponibile atat ca programe complete ce pot fi implementate in companii, cat si in forma web-based, care pot fi platite lunar, ca servicii SAAS (software as a service).

Pe langa acestea, echipa Infrasoft a dezvoltat si a implementat si programe informatice custom made pentru companii mari si foarte mari, iar clientii s-au declarat intotdeauna multumiti de programele personalizate.

Ce ii recomanda?

– In primul rand, faptul ca toate serviciile si produsele oferite de echipa Infrasoft sunt de cea mai inalta calitate: produsele dezvoltate la ai au la baza cele mai performante tehnologii (Oracle si Java) pentru stocarea si procesarea volumelor mari de informatii, dar si de continut grafic si functional.

– Programele software pe care le-au dezvoltat ajuta la gestionarea eficienta a documentelor unei companii, indiferent de tipul lor sau de format; acestea cresc randamentul prinactiuni de arhivare documente, registratura electronica, organizarea documentelor in directoare, indexarea documentelor si administrarea utilizatorilor folosind grupuri, roluri si drepturi de acces.

– In al doilea rand, parteneriatele de lunga durata, cum este cel cu Oracle

– Portofoliul lor: Casa Nationala a Asigurarilor de Sanantate, Ministerul Finantelor Publice, Autoritatea Nationala a Vamilor, Metrorex, OMV Petrom si RomPetrol.

Nu in ultimul rand, ii recomanda flexibilitatea de care dau dovada, prin gama produselor oferite: serviciile si produsele oferite de Infrasoft se pot adapta necesitatilor si bugetului oricarui client.

Powered by SEO monitor