Florin Cîțu: Dăncilă trebuie să-i DEMITĂ urgent pe Teodorovici și Vâlcov. Trebuie să ELIMINE taxele introduse de OUG 114/2018

Florin Cîțu: Dăncilă trebuie să-i DEMITĂ urgent pe Teodorovici și Vâlcov. Trebuie să ELIMINE taxele introduse de OUG 114/2018
Foto: Florin Cîțu / Facebook

Demiterea ministrului de Finanțe, a a șefului Comisiei de Prognoză, eliminarea taxelor introduse sistemului bancar prin OUG 114/2018 „a lăcomiei” saueliminarea supraaccizeitrebuie aplicate urgent, a solicitat senatorul PNL, Florin Cîțu, într-o postare pe Facebook, de joi.

În plus, el a cerut şi demiterea ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, a consilierului Vioricăi Dăncilă pe probleme economice, Darius Vâlcov sau a șefului Comisiei de Prognoză, Ion Ghizdeanu, printre mulţi alții.

„URGENT pentru economie!

DăncilăTREBUIE să-i DEMITĂ URGENT pe Teodorovici, Vâlcov, Ghizdeanu, Socol, conducerea ANAF şi toţi secretarii de stat din MFP (Ministerul Finanțelor Publice – n.r.).

Ei sunt cei care au girat aceste măsuri care au aruncat economia în criză!”, a scris senatorul.

În trecut, Florin Cîțu a acuzat, de mai multe ori, falsificarea datelor economice cu scopul ascunderii situaţiei reale a economiei, Comisia de Prognoză numărându-se, de exemplu, printre instituţiile responsabile cu estimarea evoluţiei economice a României.

Florin Cîțu a acuzat, însă, inclusiv Ministerul de Finanţe de falsificarea datelor.

El şi-a continuat postarea enumerând o serie de măsuri economice caracterizate drept urgente.

„Dăncilătrebuie URGENT să adopte o ordonanţă prin care:

– ELIMINĂ taxele introduse de OUG 114/2018

– ELIMINĂ taxele introduse de OUG 19/2019″, a precizat Florin Cîțu.

Mai exact, OUG 19/2019 modifică numai puţin de alte patru OUG-uri, plus o lege, legate de energia electrică, de investiţiile publice sau contractele de credit pentru consumatori, printre altele.

În continuare, senatorul Florin Cîțu a solicitat:

„- ELIMINĂ supraacciza

– ELIMINĂ supraimpozitarea contractelor part-time

– ELIMINĂ contribuţiile pentru venituri care nu sunt de natura salarială

– ELIMINĂ TVA defalcat”

– EXTINDE amnistia fiscala pentru toţi cei cărora li s-au recalculat ABUZIV contribuţii pentru perioada 2012-2017″, a adăugat el.

Postarea originală de pe Facebook a senatorului PNL, Florin Cîțu

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”