Deutsche Bank va concedia 1.900 de angajaţi, conform planului de adaptare la o piață financiară contractată

Deutsche Bank va concedia 1.900 de angajaţi, conform planului de adaptare la o piață financiară contractată
Foto: telegraph.co.uk

Deutsche Bank a anunțat marți că va concedia 1.900 de angajați, dintre care 1.500 dion divizia de investiții, pentru a economisi fonduri și a se adapata la o piață financiară aflată în criză, scrie Business Insider.

De altfel banca a pus la punct o altă strategie de lucru vbalabilă din 1 iunie 2012, prin care compania vizează economii de 350 de milioane de euro dintr-un total de 3 miliarde estimate în viitorul apropiat.

Profitul Deutsche Bank a scăzut în trimestrul al doilea de peste două ori, la 357 milioane euro, de la 969 milioane euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, potrivit datelor prezentate marţi de grupul german. Media estimărilor analiştilor indica un profit de 835 milioane euro.

Profitul net al Deutsche Bank a scăzut în trimestrul al doilea cu 46%, la 650 milioane euro, afectat şi de depreciere euro faţă de dolar şi lira sterlină.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend