Dezvoltatorul imobiliar NEPI a cumpărat Auchan Titan pentru 86 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar NEPI a cumpărat Auchan Titan pentru 86 milioane de euro

NEPI a cumpărat Auchan Titan într-o tranzacție de 86 milioane de euro, care include și preluarea datoriilor, anunță dezvoltatorul imobiliar într-un comunicat. NEPI este unul dintre cei mai mari investitori din România.

Centrul comercial a fost cumpărat de la companiile germane Aberdeen Asset Management Deutschland şi Degi Beteiligungs. Auchan Titan are o suprafață de 44.730 metri pătrați și a fost dezvoltat în două etape.

Proprietatea include primul și cel mai mare hipermarket Auchan din România și conține mai multe mărci internaționale.

Finalizată pe 26 august, achiziția are 1 iulie ca dată efectivă din punct de vedere comercial. Prețul a fost plătiti în numerar din resursele proprii NEPI. Chiria anuală estimată pentru centrul comercial este de 7,9 milioane de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)