Efectele crizei nucleare: Prețul unui bilet de avion, până la 140.000 de dolari

Efectele crizei nucleare: Prețul unui bilet de avion, până la 140.000 de dolari
Foto: boeing.com

În urma cutremurului puternic din Japonia panica a pus stăpânire pe întregul mapamond. Deoarece oamenii rămași în arhipeleagul nipon vor cu ardoare să ajungă la casele lor companiile aeriene funcționează la capacitate maximă și încearcă să elibereze pasagerii blocați în aeroporturi.

Criza nucleară a reușit să determine o creștere uriașă de prețuri a biletelor de avion, ajungând la o valoare de 90.000 de dolari, și chiar 140.000 de dolari, arată Green Report.

Întrucât biletele de avion s-au epuizat rapid, companiile aeriene private au profitat de disponibilitatea directorilor de companii și de persoanele înstărite, care plătesc oricât pentru a părăsi Japonia.

Directorul companiei Jet Aviation Hong Kong, Iris Riesen, a declarat că firmele aviatice private din China au „fost inundate cu solicitări” din partea oamenilor rămași în ținutul nipon, iar singurul avion disponibil este o aeronavă G550 cu 14 locuri.

Tags:
Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)