CURSUL DE SCHIMB EXPLODEAZĂ: Euro va trece în curând de pragul psihologic de 5 lei la unele bănci

CURSUL DE SCHIMB EXPLODEAZĂ: Euro va trece în curând de pragul psihologic de 5 lei la unele bănci
Foto: pixabay.com

Cursul de schimb pare să explodeze. Moneda europeană are toate șansele ca, în curând, să treacă de pragul psihologic de 5 lei la unele bănci.

BOMBĂ MONDENĂ! FUEGO ȘI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIE! FANII SUNT ULUIȚI (GALERIE FOTO)

Vineri, la plata cu cardul a unor tranzacţii efectuate în străinătate sau în mediul online, cursul de schimb leu-euro, a ajuns la la 4,9419 lei pentru un euro. Când Banca Centrală a cotat euro la 4,808 lei, băncile cotau chiar 4,9449 lei pentru un euro, scrie economica.net.

ADIO, RONA HARTNER! NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ PLECE DINTRE NOI! FANII SUNT ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

În cazul în care BNR va lăsa euro să mai urce puţin peste nivelul de 4,78 lei, băncile comerciale vor vinde un euro şi cu 5 lei.

NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI! CE A AJUNS SĂ FACĂ BIANCA DRĂGUȘANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

Spre exemplu, la ING Bank, cursul standard a ajuns la 4,9449 lei când euro a depăşit limita de 4,7808 lei în cotaţiile BNR, pe 21 noiembrie 2019, şi la 4,9419 lei vineri, 22 noiembrie 2019, când cursul BNR a fost de 4,7729 lei pentru un euro.