Fiat recheamă 15 unități Fiat500, pentru posibile probleme la motor

Fiat recheamă 15 unități Fiat500, pentru posibile probleme la motor
Foto: wizbangblue.com

Compania de autoturisme Fiat recheamă 15 mașini modelul 500 din România, pentru posibile probleme la motor, informează site-ul 0-100.ro.

Potrivit sursei precizate, proprietarii a 15 mașini sunt rugați să se prezinte cu autoturismele în service pentru ca acestea să fie verificate, întrucât motorul modelului Fiat500 s-ar putea să nu pornească din cauza unor probleme la centrala comanda motor.

Anul trecut, Fiat a făcut două rechemări în România, respectiv una pentru 7.000 de utilitare Ducato și una pentru 500 de Grande Punto.

Compania anunță că verificarea nu durează mai mult de 30 de minute.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)