George Makowski, directorul executiv comercial pe segmentul business al Romtelecom, părăsește compania

George Makowski, directorul executiv comercial pe segmentul business al Romtelecom, părăsește compania
Foto: Wall-street.ro

George Makowski, director executiv comercial pe segmentul business în cadrul Romtelecom, parăsește compania începând cu data de 1 august 2012, după ce contractul său a expirat, a anunțat marți compania citată de Hotnews.

”În următoarea perioadă vom anunța persoana care va prelua responsabilitățile Directorului Executiv Comercial, Segment Business în cadrul Romtelecom, poziție care va fi acoperită temporar până la acel moment cu resursele interne existente”, potrivit oficialilor Romtelecom.

„În numele echipei Romtelecom, doresc să îi mulțumesc lui George Makowski pentru cei cinci ani dedicați companiei. George și echipa sa au adus o contribuție semnificativă în poziționarea Romtelecom ca un jucător puternic pe piața business din România, compania fiind în prezent lider de piață pe telefonia fixă, servicii de internet fix și VPN”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, Directorul General al Romtelecom, pentru sursa citată.

După șapte trimestre de pierderi operaționale Romtelecom a înregistrat, în primul trimestru al anului, un profit operațional (EBIT) de 13,8 milioane euro, potrivit informațiilor financiare din raportul grupului elen OTE.