Gică Popescu aduce al doilea hotel Marriott în România. Investiția în Courtyard by Marriott Bucharest va depăși 20 milioane euro

Gică Popescu aduce al doilea hotel Marriott în România. Investiția în Courtyard by Marriott Bucharest va depăși 20 milioane euro
Foto: www.4hoteliers.com

Gică Popescu este și acum unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea fotbalului românesc, iar fostul căpitan al Barcelonei începe să devină cunoscut și în lumea afacerilor. Astfel, ”Baciul” a reușit să convingă compania Marriott să deschidă un nou hotel în București.

Pe măsură ce lanțul hotelier Marriott (al 11-lea cel mai important din lume) își continuă expansiunea în Europa, compania a anunțat că va deschide un al doilea hotel în Capitala României – Courtyard by Marriott Bucharest, care va avea 147 de camere. Hotelul va fi administrat de firma Gica Popescu Hotels SRL și ar trebui să-și deschidă porțile la începutul lui 2014. Investiția în această a doua unitate Marriott va depăși 20 de milioane de euro, iar hotelul va fi amplasat în centrul Bucureștiului, relatează www.4hoteliers.com.

”Suntem entuziasmați să adăugăm Courtyard Bucharest în portofoliul nostru din Europa de Est”, a declarat Amy McPherson, președinte și director managerial al Marriott International în Europa.

Cum va arăta hotelul Courtyard by Marriott Bucharest.

„Sunt mulţumit că după negocieri de foarte lungă durată, managementul Marriott International a considerat că un nou proiect marca Marriott în România este oportun şi de viitor”, a declarat, la rândul lui, Gică Popescu, citat de Prosport.ro.

Tags: