Grand Cherokee SRT8, cel mai puternic Jeep din lume, lansat la Salonul Auto de la New York

Grand Cherokee SRT8, cel mai puternic Jeep din lume, lansat la Salonul Auto de la New York
Foto: promotor.ro

Cel mai puternic Jeep construit vreodată are un motor V8 de 6,4 litri şi 465 cai putere. Se numeşte Grand Cherokee SRT8 şi a fost prezentat la Salonul Auto de la New York 2011, relatează Promotor.

Cea mai puternică maşină construită de americanii de la Jeep, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Modelul standard Grand Cherokee SRT8 are un sistem de tracţiune integrală, care beneficiază de o funcţie specială a ESP-ului: cuplul motor poate fi direcţionat 100% către o singură roată, graţie unui program care preia funcţia unui diferenţial cu alunecare limitată.

Deşi stă foarte bine la nivelul perfomanțelor, cei de la Jeep spun că Grand Cherokee SRT consumă cu 13% mai puţin faţă de modelul precedent.

Preţurile versiunii de top Grand Cherokee nu au fost comunicate, dar modelul va fi disponibil în Statele Unite în această vară.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică