ÎNȘELAȚI ȘI CU BANII LUAȚI! Brokerul SIMA a dispărut cu milioane de euro. Declarațiile TULBURĂTOARE ale Reginei blănurilor: Îmi trag un glonț în cap. Cine îl protejează? De unde siguranța acestui om? (VIDEO)

ÎNȘELAȚI ȘI CU BANII LUAȚI! Brokerul SIMA a dispărut cu milioane de euro. Declarațiile TULBURĂTOARE ale Reginei blănurilor: Îmi trag un glonț în cap. Cine îl protejează? De unde siguranța acestui om? (VIDEO)
Foto: Cancan

Vi-l mai amintiți pe brokerul Cristian Sima? Cel care a fost acuzat de clienții săi că a fugit cu banii de investiții.

Sima a plecat din țară și trăiește acum în Saint Moritz, a scris o carte, intră prin direct la televiziuni și este foarte activ pe rețelele de socializare. În urma lui au rămas foarte multe semne de întrebare, conturi goale și, mai mult, vieți distruse.

Este și cazul designerului Flora Năstase,cunoscută ca „Regina blănurilor” care trăiește o dramă în urmă experienței cu Sima.

ÎNȘELAȚI ȘI CU BANII LUAȚI! Brokerul SIMA a dispărut cu milioane de euro. Declarațiile TULBURĂTOARE ale “Reginei blănurilor”: Îmi trag un glonț în cap. Cine îl protejează? De unde siguranța acestui om?

#DIRECT_ONE_la44ft#

“Câștigul meu, stabilit cu dânsul, era 1%. Îmi garantase că nu pierd nimic. Și am pierdut aproape 2 milioane de euro.

Dânsul mi-a garantat în scris suma investită, indiferent de condiții.

Am facut o plângere penală, care e instrumentată de 5 ani. Halucinant! Autoritățile române nu au reușit în acești ani să instrumenteze acest caz. Asta în condițiile în care personajul e cunoscut, se știe unde locuiește și este foarte prezent peste tot.

Ce face Parchetul? Am depus actele, persoana căutată se știe unde e…”, a declarat Florea Năstase pentru B1 TV.

Aceasta spune că nu își va găsi liniștea până nu se soluționează acest caz. Mai mult, Flora Năstase susține că a vrut chiar să se sinucidă, ajungând să fie internată la Spitalul de Psihiatrie Obregia din Capitală.

“Eu, până nu mi se va face dreptate, nu mă liniștesc.

Să spună ceva. Să spună că Sima e nevinovat. Eu merg și îmi trag un glonț în cap și asta e.

Parchetul îmi spune că e în urmărire penală pentru multe infracțiuni. Și mai este și căutat, deși e pe Facebook și la televizor tot timpul. Nu-mi dau seama. Cine îl protejează? Mă întreb. De unde siguranța acestui om?”, a mai spus “Regina blănurilor”.

Sima a declarat că a plecat cu toată arhiva WBS, prin urmare nicmeni nu are acces la informații pentru a desluși cazul.

Flora Năstase nu este singura victimă. Tudor Chirilă, Irina Schroetter sau chiar fostul ministru de Finanţe Daniel Dăianu aflau stupefiaţi că cel căruia i-au încredinţat banii este de negăsit.