Ion Țiriac: Toată problema merge de sus de la management și merge de la LEGILE prea COMPLICATE. Adică sunt o mie de legi la care faci contestație la contestație și după aia…"

Ion Țiriac: Toată problema merge de sus de la management și merge de la LEGILE prea COMPLICATE. Adică sunt o mie de legi la care faci contestație la contestație și după aia..."
foto: ziuaconstanta.ro

Ion Țiriac a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește lipsa infrastructurii din România. Acesta susține că birocraţia este principalul motiv al lipsei drumurilor.

"Toată problema merge de sus de la management și merge de la legile prea complicate. Adică sunt o mie de legi la care faci contestație la contestație și după aia plătești un miliard jumătate și fără să facă nimic", a declarat Ion Țiriac, vineri, conform Dcnews.

Acesta a acuzat şi modul în care s-a făcut controversatul contract cu Bechtel: "Bechtel are dreptate, toți ne iau de proști, nici un contract nu știm să facem", a spus Ţiriac.

Omul de afaceri a mai anunţat că sâmbătă va fi inaugurat patinoarul Otopeni, a cărui contrucţie a finanţat-o, acesta fiind doar prima arenă din cadrul complexului sportiv pe care fostul jucător de tenis intenționează să îl ridice pe aproximativ 20 de hectare în orașul Otopeni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:06 - Românilor le lipsește educația financiară. Nu știu ce să facă cu banii pe care îi pun deoparte: „Muncești atât de mult pentru a-i face și atât de puțin pentru a le crește valoarea”
14:04 - O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
14:01 - Adela Popescu, despre o posibilă revenire la „Vorbește lumea”: „Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent”
14:00 - Donald Trump: Chiar și acum, dacă aș fi președinte al SUA, aș putea negocia o pace între Rusia și Ucraina în 24 de ore. Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear
13:56 - 5 sfaturi pentru un stil de viață sănătos / Cum să te bucuri de aspectele vieții tale
13:53 - Ana Maria Mărgean a ajuns în finala ”America’s Got Talent All-Stars”: „România ar trebui să fie mândră de ea”
13:33 - Anca Serea a împlinit 42 de ani: „În această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri…”
13:31 - Dronele israeliene pot transporta până la o tonă de muniție și folosesc bombe gravitaționale care nu produc zgomot sau fum în cădere
13:13 - Selly a făcut o investiție serioasă pentru filmul „Romina VTM”. Incredibil ce profit a obținut până acum: „Am avut ceva emoții”
13:07 - Un fost ofițer rus susține că a fost martor la tortură în Ucraina. Clipele înfiorătoare pe care le-ar fi trăit un prizonier ucrainean de război