Pompier din Bacău, acuzat că a încercat să violeze o fetiţă de 7 ani

Pompier din Bacău, acuzat că a încercat să violeze o fetiţă de 7 ani

Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău este cercetat pentru tentativă de viol.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, ar fi încercat să batjocorească o fetiţă de şapte ani.

Totul s-ar fi întâmplat sâmbătă, în satul Zăpodia din comuna Traian, notează observator.tv.

Mama fetiţei l-a surprins pe pompier în timp ce acesta se pregătea să îi batjocorească fiica. Totuși, ea a sunat la 112 abia a doua zi.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul Militar Iaşi, având în vedere că pompierul are statut militar.

Tags:
Ultima oră
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul
21:15 - Mircea Geoană: NATO a făcut un apel și pentru retragerea trupelor rusești din Transnistria, Abhazia și Osetia de Sud, respectiv Crimeea și Donbas. Prezența militară rusească, împotriva voinței țărilor respective (VIDEO)