MAE contrazice Olanda în privinţa muncitorilor români

MAE contrazice Olanda în privinţa muncitorilor români

Ministerul de Externe român a răspuns , miercuri, declaraţiilor făcute de ministrul olandez pentru Afaceri Sociale,  Henk Kamp. Oficialul a declarase că muncitorii din România şi Bulgaria nu vor mai avea acces la locuri de muncă în „țara lalelelor”, de la 1 iulie, decât cu permise de muncă ce nu vor fi eliberate decât în situaţii speciale.

MAE a declarat că afirmaţiile ministrului olandez nu se susţin pentru că şi în prezent românii au nevoie de permise de muncă în Olanda.

Vezi aici: Proiectul de lege propus de ministrul olandez şi ce afirmaţii a făcut acesta în privinţa cetăţenilor români.

Ultima oră
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)
20:05 - CNAIR anunță restricții de circulație în aproape toată țara, din cauza caniculei
20:03 - Schimbări la procedura adopției copiilor, adoptate de Guvern. Birocratizarea excesivă va fi eliminată
20:01 - Un turist ceh dat dispărut a fost căutat pe munte de salvamontiști. Bărbatul a fost găsit în gara din Braşov
19:45 - George Simion (AUR): Sunt ONG-uri care încearcă să le spună copiilor cât de normal e să îți alegi singur sexul. Se încearcă introducerea acestui gen de propagandă și pe cale oficială (VIDEO)
19:24 - Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom România de către Orange, cu anumite concesii
19:15 - Raed Arafat: De exemplu, ca să nu se închidă, la creșterea incidenței accesul în restaurante la interior ar putea fi permis doar persoanelor vaccinate. Nu cred că vorbim de discriminare (VIDEO)
19:08 - Enterocolita, boala care strică vacanța turiștilor pe litoral. Mâncarea şi apa din mare, principalele surse de infectare