Marcel Ciolacu: Sper să treacă bugetul de stat și de asigurări sociale până pe 15 decembrie / Deficitul bugetar va fi respectat / Nu se mărește niciun impozit pe locuințe (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Sper să treacă bugetul de stat și de asigurări sociale până pe 15 decembrie / Deficitul bugetar va fi respectat / Nu se mărește niciun impozit pe locuințe (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a exprimat speranța că bugetul de stat și bugetul de asigurări sociale vor fi adoptate de Parlament până pe 15 decembrie. Cu această ocazie, liderul social-democraților a dat asigurări că „deficitul bugetar va fi respectat”.

Ce a spus Marcel Ciolacu (PSD) despre adoptarea bugetului de stat și impozitul pe locuințe

Într-un dialog cu presa, marți, la Parlament, liderul PSD a spus că „deficitul bugetar va fi respectat”.

Referitor la adoptarea bugetului, el a declarat: „După cum știm cu toții pașii, urmează să intre în transparență, să intre în ședința de Guvern și pe urmă să fie înaintat Parlamentului. Eu sper, cum am vorbit aseară cu domnul prim-ministru, sper ca până pe data de 15 decembrie bugetul de stat și de asigurări sociale să treacă”.

„Nu se mărește niciun impozit pe locuințe, dar totuși avem venituri din construcția PIB cele mai mici în România la impozitarea proprietăților. Asta nu înseamnă că toate proprietățile trebuie impozitate la aceeași valoare, adică dacă ai proprietăți de milioane de euro plătești un impozit mai mare”, a mai spus Marcel Ciolacu.

„Îmi mențin această părere, mai ales că cei care au trecut acest lucru în PNRR ar trebui să vină în fața dumneavoastră și a românilor și să explice de ce au trecut și cum au trecut aceste lucruri, și care era filosofia lor când au trecut aceste lucruri în PNRR. Eu sigur nu le-am trecut și nici colegii mei, pentru că erau la secretizare”, a continuat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:59 - PNL, reacție pe taxa de solidaritate: Comunicatele Biroului de presă al PSD pare că nu sunt parte integrantă din acest partid. Discuțiile în cadrul coaliției niciodată n-au atins acest subiect (VIDEO)
15:59 - Priscilla Presley a depus contestație la testamentul fiicei ei, Lisa Marie, după decesul acesteia
15:58 - Veste bună pentru şoferi! Noi stații de alimentare pentru mașini electrice, lângă Transalpina
15:55 - APIA preconizează că piața auto va crește în 2023 / Se așteaptă la aproape 170.000 de unități
15:43 - Patrick Mouratoglou pare să-și fi stabilit viitorul! Decizia luată de antrenor, cu Simona Halep încă suspendată în scandalul de dopaj
15:35 - Situație alarmantă în Calafat! Oamenii sunt exasperați că Primăria nu face nimic să strângă câinii agresivi fără stăpân: „Am fost atacată de n ori, eu nu am curajul să mă duc acasă în curtea blocului”
15:30 - Mai multe ONG-uri cer „demisia imediată” a lui Cătălin Predoiu de la Ministerul Justiției și reclamă o posibilă „încercare de mușamalizare a unei intervenții politice în justiție”
15:29 - Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul pe care îl folosește de fiecare dată când vrea să atragă norocul de partea lui. L-a pus în aplicarea la America Express și a funcționat perfect
15:17 - Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL: Nu este prima oară când Vasile Dîncu are aceste reacții resentimentare. Nu se pune problema unor demisii în Guvern sau ce solicită dânsul pe Facebook (VIDEO)
15:06 - Cristina Dorobanțu a dezvăluit secretele menținerii în formă: „Nu sunt un om care să arunce cu banii”. Ce a mărturisit vedeta despre viața amoroasă