Marian Daragiu, despre prețul carburanților: Guvernul este dator să găsească o soluție, indiferent care este ea, pentru a-i ajuta pe cetățenii care sunt mai afectați (VIDEO)

Marian Daragiu, despre prețul carburanților: Guvernul este dator să găsească o soluție, indiferent care este ea, pentru a-i ajuta pe cetățenii care sunt mai afectați (VIDEO)
Foto: Facebook @ Marian Daragiu

Marian Daragiu, vicepreședinte la Partida Romilor Pro-Europa, consideră că Guvernul trebuie să găsească o soluție pentru a-i ajuta pe cetățenii afectați de creșterea prețurilor la carburanți. „Mi-ar plăcea să aud și soluții aplicate”, a punctat el, miercuri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Marian Daragiu (Partida Romilor Pro-Europa), pe B1 TV, despre prețurile la carburanți și nevoia de o soluție guvernamentală

„Ca pentru orice privitor al emisiunii dumneavoastră, și eu privesc cu interes discuțiile specialiștilor privind această tentativă de a reduce prețul la carburant și recunosc că este ușor dezarmant, adică mă întreb ce înțelege privitorul, omul simplu care se uită la televizor și care așteaptă în aceste momente o soluție de la Guvern. Fiecare dintre cei care intervin în această discuție sunt oameni politici, oameni care oferă soluții sau caută soluții”, a declarat Marian Daragiu.

În opinia sa, „Guvernul este dator să găsească o soluție, indiferent care este acea soluție, pentru a-i ajuta pe cetățenii care sunt mai afectați”.

„Mi-ar plăcea să aud și soluții aplicate, fie că vorbim despre o subvenționare, fie că vorbim despre reducerea profitului firmelor, fie niște soluții să vedem care sunt bugetele care vor fi afectate în perspectivă din partea Guvernului pentru a găsi, totuși, o soluție. Întrebarea, până la urmă, la finalul zilei este că atunci când te duci pompă, cetățeanul de rând are un șoc, te uiți la pompă și vezi cum se învârt cifrele amețitor și te uiți în buzunar dacă să oprești sau să mai lași încă un strop de motorină”, a mai spus Marian Daragiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe