Musk le-a vorbit angajaților Twitter mai mult despre extratereștrii decât despre salarii

Musk le-a vorbit angajaților Twitter mai mult despre extratereștrii decât despre salarii
Foto: Hepta - Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB

Elon Musk li s-a adresat joi pentru prima dată angajaților Twitter, vorbind despre o nevoie de „raționalizare a numărului de angajați”, dar oferind puține alte detalii despre ce va face pe viitor.

Elon Musk va primi date despre conturile false

Musk a apărut în ședința video cu o întârziere de 10 minute la ceea ce s-a dovedit a fi o sesiune de întrebări și răspunsuri, moderată de un director executiv al Twitter, Musk a vorbit despre existența extratereștrilor și despre faptul că în opinia sa Twitter ar trebui să ajute „civilizația și conștiința”.
El a declarat personalului Twitter că dorește să crească numărul de utilizatori ai serviciului la cel puțin un miliard de persoane și a spus că publicitatea va rămâne importantă pentru companie, în ciuda faptului că a declarat anterior că el crede că Twitter nu ar trebui să ofere reclame, potrivit înregistrării audio a întâlnirii, citată de Reuters.

Musk a spus că el crede că angajații Twitter ar trebui să se orienteze spre munca de la birou, sursă Foto: captură YT

Angajații Twitter ar trebui să renunțe la munca de acasă

„Cred că publicitatea este foarte importantă pentru Twitter”, a spus Musk. „Nu sunt împotriva publicității. Probabil că dacă aș vorbi cu agenții de publicitate le-aș spune: „Hei, haideți să ne asigurăm că reclamele sunt cât mai cool”.” Angajații Twitter au accesat un canal intern al companiei, postând meme-uri și plângându-se că Musk nu a oferit răspunsuri clare cu privire la remunerarea angajaților. De asemenea, aceștia au cerut ca moderatorul să îl preseze pe Musk să-și exprime opiniile despre munca de la distanță, în condițiile în care Twitter le permite în prezent angajaților să lucreze de la distanță sau de la birou, în funcție de ce-și doresc.
Musk a spus că el crede că angajații Twitter ar trebui să se orienteze spre munca de la birou, dar și-a exprimat disponibilitatea de a face unele excepții. Musk părea să vorbească dintr-o bucătărie, potrivit unei surse care a urmărit convorbirea.

Urmăriți B1TV.ro și pe