O companie chineză cere înregistrarea mărcii "Snowden" pentru o tehnologie a maşinilor electrice

O companie chineză cere înregistrarea mărcii "Snowden" pentru o tehnologie a maşinilor electrice
Foto: maximumpc.com

O companie din China, Hong Yuan Lan Xiang, a făcut o cerere pentru înregistrarea „Snowden” ca marcă a unei tehnologii destinată maşinilor electrice.

Hong Yuan Lan Xiang a solicitat autorităţilor din China înregistrarea mărcii „Snowden” atât în chineză, cât şi în engleză, scrie AFP.

„Discutăm cu producătorii auto chinezi şi dorim să lansăm maşini echipate cu tehnologia noastră până la sfârşitul acestui an. Tehnologiile secrete şi produsele companiei includ noi tipuri de baterii, transformarea maşinilor tradiţionale în maşini electrice şi metode de încărcare rapidă”, a spus directorul companiei, Zhu Hefeng.

Analiştii consideră improbabil ca soloicitarea companiei să fie aprobată, întrucât numele ar putea fi considerat prea „politizat” de către guvernul chinez.

Hong Yuan Lan Xiang nu este prima companie care încearcă să înregistreze marca „Snowden” în China.

În 2010, un producător chinez de îmbrăcăminte a înregistrat numele „Snowden” în chineză, pentru produsele sale, a arătat publicaţia. Mai multe alte companii au înregistrat şi ele marca englezească „Snowden” pentru alte produse din China.

Tags: