Ponta: Am reparat nedreptăți, am stimulat economia, am obținut creșterea economică ce trebuie să se vadă în continuare în viața de zi cu zi a românilor

Ponta: Am reparat nedreptăți, am stimulat economia, am obținut creșterea economică ce trebuie să se vadă în continuare în viața de zi cu zi a românilor
Foto: gov.ro

Victor Ponta susține într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, că nivelul de trai al românilor a înregistrat o tendință ascendentă, diferența la nivel economic de acum 4-5 ani și din prezent fiind vizibilă.

”Mai sunt multe de făcut, dar ce este important este că nivelul de trai al românilor a crescut (după cum se poate vedea din graficele postate), acest lucru fiind rezultatul distribuirii corecte a creşterii economice în buzunarele cetăţenilor şi o dovadă că măsurile luate au fost cele bune.

Am reparat nedreptăți, am stimulat economia, am obținut creșterea economică ce trebuie să se vadă în continuare în viața de zi cu zi a românilor.

În luna iulie 2015, puterea de cumpărare a câştigului salarial era cu 9,4% mai mare faţă de aceeaşi lună a anului trecut, iar puterea de cumpărare a pensiei medii lunare cu 7% mai mare în iulie 2015 faţă de iulie 2014.

Nu este încă ce ne dorim, dar e un pas important și un semnal foarte bun pe care îl dăm românilor în legătură cu drumul pe care dorește să meargă Guvernul. Diferența față de ceea ce era acum 4-5 ani este clară și ea este în favoarea populației.

Lupta noastră pentru a creşte nivelul de trai al cetăţenilor va continua cu aceeaşi determinare!”, este mesajul postat de premier pe rețeaua de socializare.

Tags: