Predoiu: PDL acceptă o discuție cu premierul Ponta pe măsurile economice

Predoiu: PDL acceptă o discuție cu premierul Ponta pe măsurile economice

PDL acceptă o discuție pe măsurile economice cu Victor Ponta, a anunțat, miercuri, prim-vicepreședintele partidului Cătălin Predoiu, arătând că aceasta poate avea loc pe 12 septembrie, așa cum a sugerat premierul.

„Astăzi am transmis către primul ministru, sub semnătura preşedintelui PDL Vasile Blaga, o scrisoare în care cerem Guvernului să discutăm măsuri pentru salvarea locurilor de muncă. Întâlnirea poate avea loc pe 12 septembrie la Parlament, iar scopul ei este explicarea şi impunerea unor măsuri de relansare a economiei ţinând cont de situaţia în care aceasta se află şi de faptul că este evident că primul-ministru are limite de înţelegere a fenomenului economic”, a spus Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, democrat-liberalii vor un ”dialog serios”. Predoiu şi-a exprimat speranţa că dialogul PDL cu premierul va fi serios, iar în cazul în care nu va avea rezultat reprezentanţii PDL „au în vedere” o moţiune simplă legată de situaţia economică.Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunțat de luni că PDL va trimite o scrisoare premierului Victor Ponta în care va arăta că democrat-liberalii aşteaptă execuţia bugetară pentru a participa la discuţii pe măsuri economice.

Ultima oră
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale