Premieră pe piața locală de telefonie mobilă: Cosmote oferă convorbiri nelimitate către orice reţea fixă sau mobilă

Premieră pe piața locală de telefonie mobilă: Cosmote oferă convorbiri nelimitate către orice reţea fixă sau mobilă
Foto: videohive.net

 În premieră pe piața locală de telefonie mobilă un operator oferă convorbiri nelimitate către orice reţea naţională de comunicaţii – fixă sau mobilă. Este vorba despre abonamentul Cosmote No Limit, care costă 31 de euro pe lună (cu TVA) și care include în plus apeluri video, SMS-uri şi MMS-uri nelimitate în reţea şi apeluri nelimitate şi către zona internaţională 1, adică reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Canada, SUA şi Israel, scrie Ziarul Financiar.

„Planul tarifar No Limit le oferă clienţilor comunicare de voce nelimitată (minute naţionale şi internaţionale în zona 1, minute în reţea, minute pentru apel video şi minute către reţeaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitată (SMS-uri şi MMS-uri în reţea) şi 500 MB trafic de date. No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus) pentru clienţii rezidenţiali, atât cei noi, cât şi cei existenţi eligibili pentru reînnoirea de contract, pentru o perioadă contractuală de 12 luni, până la 9 august 2012”, au anunțat reprezentanții Cosmote.

Cosmote este singurul operator de telefonie mobilă care oferă în prezent un asemenea abonament. Astfel, cel mai scump abonament Orange (125 de euro pe lună cu TVA) include 1.400 de minute de apeluri naţionale şi 500 de SMS-uri naţionale, iar cel mai scump abonament Vodafone (90 de euro pe lună cu TVA), include 1.000 de minute de apeluri naţionale. Totuși, prin abonamentul Cosmote No Limit clienţii nu-și pot achiziţiona un telefon mobil la preţ special.