Probleme în economie: Cea mai mare bancă dintr-una din cele mai importante țări ale lumii își închide 200 de sucursale

Probleme în economie: Cea mai mare bancă dintr-una din cele mai importante țări ale lumii își închide 200 de sucursale
Foto: costablancadirectory.es

Probleme pentru economia Germaniei după ce cea mai mare bancă a anunțat că va închide un sfert din sediile sale.

În plus, Deutsche Bank nu se mai găsește nici pe piața externă, inclusiv din Rusia și Australia, scrie Express.co.uk, citat de dcnews.

Deutsche Bank trebuie să caute rapid soluții pentru reducerea costurilor, după înregistrarea unor pierderi de circa șapte miliarde de euro în 2015.

Potrivit unei liste publicate pe pagina de Internet a băncii germane, cel mai afectat va fi landul Renania de Nord – Westphalia, pe parcursul anului 2017, ar urma să fie închise 51 de sucursale Deutsche Bank. De asemenea, alte 43 de sucursale sunt programate să se închidă la Berlin, dintre care 26 sunt sucursale Berliner Bank.

Tags:
Ultima oră
11:15 - România, țara din Europa cu cei mai mulți morți în accidente rutiere. Lista celor mai periculoase drumuri
11:10 - Sorin Cîmpeanu, despre rezultatele la titularizare: Un semnal de alarmă. Soluția poate să fie una complexă, vă asigur că vom lucra. Pe 1 octombrie va trebui să avem și propuneri concrete (VIDEO)
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit