Profi deschide al patrulea magazin din Ploieşti

Profi deschide al patrulea magazin din Ploieşti
Foto: servicii-pr.ro

Retailerul Profi a inaugurat sâmbătă cel de-al patrulea magazin din Ploieşti. Astfel, reţeaua a ajuns la 126 de magazine, potrivit unui anunț fpcut de companie. „Această deschidere plasează Ploieştiul în rândul oraşelor care au patru sau mai multe unităţi Profi: Bucureşti (21), Timişoara (6), Sibiu (6), Cluj (4), Constanţa (4)„, a declarat Daniel Cîrstea, directorul comercial Profi Rom Food, citat de Mediafax.

Noua unitate Profi este situată în Cartierul de Vest, pe strada Eremia Grigorescu nr. 8 și se întinde pe o suprafață de 470 metri pătraţi. Noul magazin oferă o gamă de peste 5.000 de produse.

Celelalte unități Profi din Ploieşti sunt situate pe Bulevardul Mărăşeşti nr. 265b, Str. Malu Roşu nr. 85 şi Str. Lupeni nr 6.

 

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)