ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! Unul din cele mai mari lanţuri de magazine lansează un APEL către clienţii care au cumpărat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! Unul din cele mai mari lanţuri de magazine lansează un APEL către clienţii care au cumpărat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toţi clienţii care au achiziţionat fructe şi legume congelate din incinta unităţilor sale să le returneze.
Astfel, toţi clienţii care au cumpărat căpșuni congelate, vișine, mazăre, fasole şi amestec mexican de legume ar trebui să le aducă înapoi.

Produsele vizate sunt „Fruit Stawberries” (căpşuni congelate FELCO), „Fruit Cherries Pitted” (vişine congelate FELCO), „Mix Mexican No3 HG” (GRADENA Amestec Mexican), „Risotto PL GRADENA” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez) şi „Risotto PL GRADENA New” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez).

Produsele pot fi returnate la magazin însoţite de bonul de casă, urmând să fie returnată contravaloarea lor, anunţă bugetul.ro.
Compania precizează că produsele nu sunt contaminate cu bacteria Listeria, dar fac asta ca o măsură de precauţie.

În urmă cu câteva zile Centrul European pentru Prevenția Bolilor au anunțat că fructe şi legume congelate infectate cu această bacterie au ajuns în inclusiv în România, Italia, Slovacia, Slovenia și Germania (Detalii AICI).
De altfel, mai multe produse congelate au fost retrase deja din magazinele din România, după cazurile de contaminare cu Listeria în Europa, deşi nu s-au găsit urme de această bacterie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe