Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021. Începe generarea voucherelor pentru mașini de spălat și frigidere. Ce trebuie să știe românii despre regulament

Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021. Începe generarea voucherelor pentru mașini de spălat și frigidere. Ce trebuie să știe românii despre regulament
Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021. Începe generarea voucherelor pentru mașini de spălat și frigidere. Ce trebuie să știe românii despre regulament / Foto: Pixabay.com

UPDATE 26 noiembrie, ora 14:45: În această etapă, au fost aprobate 35.000 de vouchere, astfel: 13.370 vouchere pentru mașini de spălat rufe; 7.134 vouchere pentru categoria mașini de spălat vase; 14.496 vouchere pentru frigidere.

Voucherele au termen de valabilitate de 15 zile de la data publicării listei.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele on-line prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Știrea inițială: Începând de vineri, vor fi generate voucherele pentru mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, frigidere și combine frigorifice, în Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021.

Procesul de generare al voucherelor începe vineri, 26 noiembrie 2021, la ora 10:00, iar tichetele vor avea o valoare de 400 de lei pentru electrocasnicele mari precum: mașini de spălate rufe sau vase, frigidere și combine frigorifice, congelatoare.

Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021 aduce vouchere de 400 de lei

Pentru electrocasnicele mari, Programul Rabla aduce vouchere de 400 de lei. Mai exact, acestea vor fi generate începând de vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 10:00.

Produsele pentru care acestea se acordă sunt:

  • Mașini de spălat vase
  • Mașini de spălat rufe
  • Frigidere
  • Congelatoare
  • Lăzi frigorifice
  • Combine frigorifice

Regulamentul pentru generarea voucherelor din Programul Rabla pentru Electrocasnice

Pentru generarea voucherelor din program, persoanele fizice trebuie să intre în contul de utilizator creat și să își genereze voucherul pentru categoria de electrocasnice dorite.

Se vor acorda:

  • 400 de lei pentru: maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C
  • 400 de lei pentru: maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D
  • 400 de lei pentru: frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E

Voucherele se vor putea genera până în data de 2 decembrie, ora 23:59, ori până la epuizarea bugetului alocat pentru această etapă. Cea de-a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice 2021 va începe în data de 3 decembrie.