Proprietarii magazinului Cocor scot la vânzare și complexul hotelier din Neptun

Proprietarii magazinului Cocor scot la vânzare și complexul hotelier din Neptun
Foto: cocorspahotel.ro

Proprietarii magazinului Cocor din Bucureşti, scos la vânzare luna trecută, vor să vândă şi complexul hotelier cu același nume din staţiunea Neptun. Prețul de pronire este de 18 milioane de euro și poate să scadă cu cel mult 40%. Decizia aceasta a fost aprobată la sfârșitul săptămânii trecute.

Firma Turism Cocor este controlată în proporţie de 69,01% de Cocor Bucureşti, restul capitalului fiind deţinut de SIF Transilvania (26,6%) şi alţi acţionari, relatează Mediafax.

Acționarii companiei Cocor București, care deține magazinul Cocor din Capitală, au aprobat, la jumătatea lunii iulie, vânzarea tuturor activelor, pentru restructurarea firmei. Prețul cerut de acționari pentru magazin este de 50 de milioane de euro, însă nu se specifică dacă aici este inclus și terenul.

De asemenea, acționarii Cocor au aprobat și strategia de restructurare a companiei, care include vqnzări de active în scopul rambursării total sau parțiale a creditului contractat în 2008 la BCR, pentru modernizarea magazinului, în valoare de aproximativ 18 milioane de euro. Tot atunci, acționarii au decis și să scoată la vânzare alte zece active situațe în zone centrale din București.

Ultima oră
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit
09:30 - Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac
09:15 - Andrei Baciu: Am putea avea peste 1.500 de infectări cu coronavirus pe zi la vârful valului 4, care poate veni la sfârșitul lunii septembrie
09:09 - Detaliul care vă arată că sunteți afectați de caniculă. Specialiștii trag un semnal de alarmă: Se poate ajunge chiar și la deces
09:04 - Ce a făcut campionul european Robert Glință în finala de 100 m spate, de la Jocurile Olimpice