Se mai cumpără ceasuri în România?

Se mai cumpără ceasuri în România?

(P) Odata cu evolutia pietei de telefoane mobile, tablete si smartphoneuri, va puteti intreba cine mai cumpara ceasuri in ziua de astazi. Conform Watchshop, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania care ofera o colectie de peste 4000 de modele de ceasuri originale, romanii sunt inca foarte interesati de achizitionarea acestui accesoriu.

Conform statisticilor, aproape 60% din cumparatori sunt barbati, acestia investind in ceasuri casual, sport, office, elegante sau vintage. Fascinatia barbatilor pentru ceasuri poate fi explicata prin faptul ca acestea sunt printre putinele accesorii care ofera o anumita prestanta si care sunt acceptate in lumea fashion. Barbatii apreciaza ceasurile automatice cu mecanisme elvetiene complexe pe cand femeile aprecieaza mult mai mult designul si pun ceva mai mult accent pe pret.

Acest lucru pare sa fie in ton cu trendul international al pietei de ceasuri de marca si ceasuri de lux care nu numai ca nu a stagnat, dar si inregistreaza o usoara crestere in anumite zone cum ar fi in  SUA,  Japonia, India sau Rusia. (Date conform studiului World Watch Report).

Marcile internationale care domina pietele foarte dezvoltate sunt la fel de prezente si apreciate si in Romania. Watchshop comercializeaza cu success ceasuri de barbati din gama Citizen, Seiko, Fossil sau Casio, dar si ceasuri de dama din colectiile acestor producatori. In plus, doar la Watchshop poti gasi marcile Junkers si Zeppelin de inalta calitate care capata o notorietate din ce in ce mai mare in tara noastra.

Watchshop este un magazin online cu prestigiu, recunoscut si premiat la concursuri de specialitate datorita atentiei pe care o acorda clientilor in procesul de selectie si comanda. Magazinul online este sustinut si de showroom-ul in care poti proba peste 900 din modelele prezentate pe site.

Magazinul ofera numeroase garantii pentru a incuraja vanzarile cum ar fi garantia faptului ca produsele sunt originale, politici excelente de livrare si returnare si securizarea platilor realizate cu cardul.

Despre Watchshop

Watchshop este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania. Cu peste 4 ani de activitate si 4000 de modele diferite, Watchshop a devenit site-ul preferat al pasionatilor de ceasuri. Gama larga de modele este completata de conditii excelente de returnare, garantie si livrare. Mai multe detalii precum si informatii detaliate despre promotiile existente pot fi gasite pe www.watchshop.ro