SUA: Nissan recheamă 196.000 de SUV-uri, pentru posibile probleme la direcție

SUA: Nissan recheamă 196.000 de SUV-uri, pentru posibile probleme la direcție
Foto: blogs.wsj.com

Nissan Motor Co. a rechemat aproximativ 196.000 de SUV-uri Pathfinder și Infiniti Qx4, anunțând că sarea și apa de pe drumuri s-ar putea acumula, provocând astfel probleme cu direcția, informează The Wall Street Journal.

Rechemarea vizează modelele care circulă în statele Connecticut, Delaware, Iowa, Illinois, Indiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Washington D.C., West Virginia și Wisconsin.

În cele 20 de state americane sarea se folosește în perioadele de iarnă pentru deszăpezirea drumurilor.

În cazul în care zăpadă topită și sarea se acumulează în sistemul de direcție, pot apărea coroziuni care pot conduce la probleme cu direcția sau chiar pierderea controlului automobilului.

Potrivit sursei menționate, clienții vor fi informați de Nissan de rechemare până la mijlocul lunii mai, iar dealerii urmează să revizuiască și să repare gratuit mașinile.

Tags:
Ultima oră
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori