Sute de depozite au fost sigilate în urma unei razii în Complexul Europa

Sute de depozite au fost sigilate în urma unei razii în Complexul Europa
Foto: evz.ro

Aproximativ 600 de depozite au fost sigilate, luni, în urma unui control din Complexul Europa, pentru combaterea evaziunii fiscale, arată Mediafax.

Inspectori ai ANAF şi ai Gărzii Finaniciare au efectuat controalele după ce au aflat că în Complexul Europa se comercializează şi se deţin produse ilegal. Marfa se pare că ar proveni atât din Uniunea Europeană, cât şi din ţări din afara spaţiului UE.

Potrivit sursei precizate, marfa urmează a fi identificată şi inventariată, diferenţa deţinută ilegal va fi confiscată, marfa va fi comercializată prin direcţiile de Fianţe, iar suma rezultată va fi virată la bugetul de stat.

Razie la Complexul Europa

Ultima oră
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)
12:24 - Florin Cîțu, despre USR PLUS: Cu fiecare zi în care mă atacă pe mine și pe președintele Klaus Iohannis și susțin AUR, sunt responsabili pentru ce se întâmplă (VIDEO)