Toyota anunță că își reia activitatea în toate fabricile din Japonia

Toyota anunță că își reia activitatea în toate fabricile din Japonia
Foto: dailyhybrid.com

Compania auto Toyota Motor Corp. a anunțat, vineri, că va prelua operațiunile de asamblare la toate fabricile sale din Japonia, începând cu data de 18 aprilie, notează Bloomberg.

Din cauza deficiențelor în aprovizionarea cu piese auto, Toyota a declarat că deocamdată cele 18 uzine vor funcționa la o capacitate redusă.

Cel mai mare constructor auto din lume și-a suspendat activitatea în urma cutremurului devastator care a avut loc pe 11 martie.

Reprezentanții companiei au precizat că de pe 14 până pe 26 martie, Toyota a pierdut 140.000 de unități din producție, după ce a închis cele 18 uzine, inclusiv cele din prefecturile Iwate și Miyagi.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”