Un bărbat din Bistrița câștigă până la 3.400 euro pe lună cu un singur camion

Un bărbat din Bistrița câștigă până la 3.400 euro pe lună cu un singur camion

Un bărbat din Bistrița câștigă până la 3.400 de euro pe lună cu un singur camion pe care l-a cumpărat pentru a transporta marfă în țară, relatează Ziarul Financiar.

După ce timp de 12 ani a lucrat într-o firmă de transporturi, Marius Acul de 36 ani, a decis să își deschidă propria firmă. Astfel, el și-a cumpărat un camion pe care a dat 12.000 euro pe care îl folosește pentru a transporta marfă în țară.

Am lucrat în domeniu, aveam nişte bani puşi deoparte şi am zis că este o oportunitate să-mi deschid propria firmă“, precizează proprietarul fimei Misache Frigo SRL-D.

Totodată, el a precizat că a preferat să nu apeleze la bănci pentru a cumpăra camionul, ci şi-a folosit economiile şi a împrumutat bani de la cunoştinţe.

Cu toate că nu a depus proiectul pentru a obţine finanţarea nerambursabilă de până la 10.000 de euro de la stat, însă ia în considerare această posibilitate în viitor, în cazul în care şi-ar cumpăra al doilea camion de transport marfă.

Acul are în prezent încheiate patru contracte pentru transport şi spune că ajunge să descarce marfă în depozitele unora dintre cele mai mari hipermarketuri şi magazine din ţară.