Victor Ponta: Ceea ce am spus este confirmat de reprezentanții FMI – prin efortul tuturor cetățenilor acestei țări am plătit din partea Guvernului toți banii împrumutați

Victor Ponta: Ceea ce am spus este confirmat de reprezentanții FMI - prin efortul tuturor cetățenilor acestei țări am plătit din partea Guvernului toți banii împrumutați
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a scris joi pe Facebook că declarația sa cu privire la faptul că Guvernul a plătit datoria integral către FMI este adevărată și confirmată de reprezentanții FMI.

Mesajul șefului executivului vine după ce Guillermo Tolosa, reprezentantului rezident al FMI pentru România şi Bulgaria, a spus că Guvernul a plătit integral datoria, ultima datorie fiind în luna ianuarie anul viitor.

„Ceea ce am spus este confirmat de reprezentanții FMI – prin efortul tuturor cetățenilor acestei țări am plătit din partea Guvernului toți banii împrumutați și cheltuiți aberant de Băsescu – Boc – Predoiu!

Efortul securiștilor și băsiștilor ( gen Tapalga) de a ascunde aceste realități arată doar faptul că vor să fugă de responsabilitate!”, a scris Ponta.

Tot joi, Ponta a postat, pe pagina de Facebook, un tabel care arată că datoria României către Fondul Monetar Internaținal (FMI) va fi pe 0 din 2016. (Detalii AICI)

Cu toate acestea, Ponta nu spune nimic de faptul că joi DNA a dispus trimiterea sa în judecată pentru complicitate la evaziune fiscală și fals în înscrisuri, în dosarul Turceni. (Detalii AICI)