Vîntu, despre Realitatea TV: Tânărul Ghiță e surescitat. Am intervenit pentru a evita tabloidizarea

Vîntu, despre Realitatea TV: Tânărul Ghiță e surescitat. Am intervenit pentru a evita tabloidizarea

Premieră la emisiunea “Evenimentul zilei” de pe B1 TV. Sorin Ovidiu Vîntu a intrat în direct cu realizatorii Robert Turcescu și Ion Cristoiu pentru a face câteva precizări legate de scandalul din aceste zile de la Realitatea TV.

Vîntu l-a atacat pe managerul actual Sebastian Ghiță, susținând că dreptatea în acest conflict este de partea sa. “Tânărul Ghiță este ușor surescitat”, a spus Vîntu. Referitor la contractul de management în care e implicat Sebastian Ghiță, Vîntu a spus că acesta “a fost făcut doar din rațiuni economice”.

Vezi AICI declarații exclusive făcute de Sebastian Ghiță

Vîntu s-a referit și la acuzațiile de implicare în politica editorială a Realitatea TV. “Am intervenit doar atunci când acolo s-a produs un scurt derapaj spre tabloidizare”, a precizat Vîntu.

El a precizat că va încerca să rămână patron al Realității TV, dar că acest conflict se va soluționa în instanță. „Voi recurge la ajutorul copiilor mei pentru a lichida niște proprietăți care să ne ajute să păstrăm Realitatea”, a declarat Vîntu, în exclusivitate pentru B1 TV.

Vîntu, în exclusivitate pe B1 TV