Viorel Cataramă: Niciun partid parlamentar nu este interesat de reducerea cheltuielilor statului. Toată lumea adoptă măsuri populiste. Partidele au intrat deja în campanie electorală (VIDEO)

Viorel Cataramă: Niciun partid parlamentar nu este interesat de reducerea cheltuielilor statului. Toată lumea adoptă măsuri populiste. Partidele au intrat deja în campanie electorală (VIDEO)
Foto: Facebook @ Viorel Cataramă

Niciun partid din Parlamentul României, fie el din opoziție sau de la putere, nu este interesat de reducerea cheltuielilor statului, a declarat omul de afaceri Viorel Cataramă, joi, pe B1 TV, la „Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu.

Viorel Cataramă, pe B1 TV: „Partidele au intrat deja, cu doi ani înainte, în campanie electorală”

„Eu mă uit în Parlamentul României și văd că niciunul din partidele nici din opoziție, nici de la putere nu este interesat de reducerea cheltuielilor statului – din contră, creșterea cheltuielilor statului, pe diverse forme, se angajează mai mulți oameni, se cresc salarii, se dau nu știu ce”, a afirmat el.

Întrebat cum se numește acest fenomen, Viorel Cataramă a explicat: „Puteți să îl interpretați cum vreți dumneavoastră. Eu spun un lucru, niciuna din forțele politice care există astăzi în Parlament nu militează în mod coerent pentru reducerea cheltuielilor statului într-o perioadă de criză”.

„Toată lumea adoptă măsuri populiste – vrea plafonarea prețurilor. Am mai spus în emisiunea dumneavoastră, asta e o chestie comunistă, nu așa se rezolvă în piață, pentru că dacă plafonezi, trebuie tu, ca stat, să îți crești cheltuielile și să vii să suporți diferența de unde ai plafonat până la prețul real al pieței”, a adăugat Viorel Cataramă.

„În momentul în care tu ești într-o permanentă campanie electorală și deja se observă, și dumneavoastră, și eu, și toată lumea, partidele au intrat deja, cu doi ani înainte, în campanie electorală. Ceea ce spune domnul Ciolacu este valabil pentru electoratul social-democrat, pentru electoratul de stânga, pentru electoratul PSD. Declarația domnului Ciolacu nu este nici pentru mine, nici pentru dumneavoastră, ci pentru electoratul PSD ca să își crească electoratul PSD, să ne înțelegem. PNL nu are decât să se opună unei astfel de decizii – și poate să o facă – pentru că este în defavorea electoratului PNL, e simplu”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe