3 genți marca ZEVO, pe care femeile le adoră, indiferent de trenduri

3 genți marca ZEVO, pe care femeile le adoră, indiferent de trenduri

Geanta din piele naturală este o investiție bună pentru aproape orice femeie. Un accesoriu must-have de care nu se dezic niciodată, doar îl adaptează în funcție de ocazie și sezon, geanta din piele naturală va fi ca partenerul de cale lungă în viață. Calitatea este ireproșabilă, iar aceasta se distinge și pe măsură ce trece timpul. Tu uiți poate prețul pe care l-ai plătit pentru o astfel de geantă, dar iată că acesta este tot mai mult justificat când alegi o nouă geantă doar de dragul diversității, nu din cauza uzurii.

Unul din magazinele de genti din piele naturala din capitală, Zevo, aduce în atenția noastră o gamă largă de opțiuni în materie de genți. Dintre acestea iată un top 3 al genților pe care orice femeie le adoră, având un mare atu, cel al stilului atemporal:

#1 Anisia, geanta matlasată

Amintește despre stilul genților matlasate ale marilor case de modă, este chic și interesantă – geanta matlasată Anisia din colecția Zevo atrage toate privirile ca un magnet. Este versatilă, poate fi combinată cu tot felul de ținute, poate fi chiar ea însăși un element vedetă dintr-o ținută.

Pentru maxim de confort la purtare descoperim două barete din lanț, cu întrerupere, pentru că la zona umărului este din piele. Descoperim de asemenea o varietate de culori.

#2 Geantă de dimensiuni medii, Bianca

Practică prin dimensiunile sale, minimalistă în ceea ce privește designul, geanta Bianca de la Zevo este perfectă pentru ținutele de zi cu zi. Este o geantă de umăr ușor de integrat la ținute fel de fel, cu baretă multicoloră. Disponibilă implicit în culoarea anului, adică mov, doamnele și domnișoarele care au nevoie de o completare a unei ținute se pot delecta cu acest model.

Geanta medie este mai ales preferată de cele care sunt mereu în alertă, dar care nu uită că au nevoie de un look chic oriunde ar merge. Purtată fără baretă, poate fi la fel de bine o geantă de mână cool.

#3 Rucsacul

Nu poate fi omis rucsacul, în condițiile în care a devenit tot mai popular în rândul adolescentelor, dar și al femeilor mature. Acesta le permite purtătoarelor să fie mai jucăușe, să adopte ținute relaxate, având mereu la îndemână un accesoriu mult iubit și necesar, versatila geantă. Acum într-o altă variantă, geanta modernă adică rucsacul este ales în mod special de cele cu spirit de aventură, femeile active care adoră să poarte mom jeans și tricouri cu mesaje, spre exemplu.

Rucsacul ne scoate din zona aceea standard, în care ținutele femeilor mature trebuie să fie cât mai bine studiate. Este o încălcare a regulilor convenționale în modă și asta ne place! La Zevo sunt disponibile rucsacuri într-o varietate de culori, dimensiuni și tipuri de design.

Comandați online sau vizitați magazinul fizic

Zevo înseamnă o locație fizică, un showroom în capitală. Pentru cele interesate să descopere un univers al acestor accesorii, genți de mână, de tip poștaș, cele de umăr, din piele naturală toate pot fi descoperite și în magazinul virtual – zevo.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe