30 de răniți după ce două trenuri rollercoaster s-au ciocnit într-un parc de distracții din Germania

30 de răniți după ce două trenuri rollercoaster s-au ciocnit într-un parc de distracții din Germania
30 de răniți după ce două trenuri rollercoaster s-au ciocnit ăntr-un parc de distracții din Germania, sursă foto: captură YT

Un accident de rollercoaster la parcul tematic Legoland din Germania a rănit peste 30 de persoane, dintre care cel puțin una are răni grave.

Trei elicoptere au fost trimise la fața locului, relatează presa germană

Potrivit presei germane, accidentul s-a produs după ce două trenuri de rollercoaster s-au ciocnit unul de celălalt. Incidentul a avut loc pe traseul Fire Dragon din stațiunea de agrement, care se află în apropiere de Gunzburg, în Bavaria.

Potrivit agenției germane de știri DPA, accidentul s-a produs după ce un tren de rollercoaster a frânat puternic, iar un alt tren s-a ciocnit cu acesta.

Crucea Roșie bavareză, care a fost implicată în intervenția de urgență, a declarat că 15 persoane au fost transferate la spital în urma accidentului.

Cei încă blocați în rollercoaster au trebuit să fie evacuați după incident cu ajutorul a două mașini de pompieri.

Oficialii nu știu momentan ce a cauzat accidentul

Potrivit site-ului Legoland, atracția Fire Dragon este potrivită pentru copii cu vârsta de șase ani și mai mari care sunt însoțiți de adulți și pentru copii de opt ani și mai mari atunci când nu sunt însoțiți.

Trenul rollercoaster, care este proiectat să arate ca un dragon care scuipă foc, trece printr-o zonă interioară întunecată înainte de a ieși afară pe o pistă mare și întortocheată, la viteze de până la 29 km/h.

Săptămâna trecută, o femeie în vârstă de 57 de ani a murit într-un incident dintr-un alt parc de distracții din Germania, după ce a căzut dintr-un rollercoaster în mișcare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală