52 de municipii și orașe au rata de infectare COVID de peste 10 la mie. Ilfovul este frunțas, Bucureștiul se află pe locul 7

52 de municipii și orașe au rata de infectare COVID de peste 10 la mie. Ilfovul este frunțas, Bucureștiul se află pe locul 7
Foto: Hepta.ro

Duminică, 267 de municipii și orașe din România se află în sceanriul roșu. Dintre acestea, 52 au incidența de infectare cu COVID-19 mai mare de 10 la mia de locuitori. Primele 5 locuri sunt ocupate de orașe din județul Ilfov: Bragadiru ( cu cel mai mare indice la nivel national +20,45), Popești-Leordeni, Otopeni, Voluntari, Măgurele.

Bucureștiul se află pe locul 7, după rata mare de infectare.

În ceea ce privește harta localităților, 1754 sunt în aceiași situație. Dintre ele, 218 au depăsit pragul de 10 la mie. Cea mai mare rata de infectare la această categorie se înregistrează în Brănișca, Hunedoara: 29, 34 la mie. Ilfovul rămâne în top și  la capitolul comune, cu 6 în primele 10 locuri: Corbeanca, Domnești, Clinceni, Tunari, Chiajna, Dobroești.

Ultima oră
20:06 - Doar 32.734 de persoane vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Câte au primit prima doză
19:46 - Florin Roman: PNL și PSD nu s-au adunat în coaliție din dragoste, au fost presiunea publică și matematica parlamentară / Ce spune liberalul despre rămânerea lui Florin Cîțu la conducerea partidului (VIDEO)
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis