A murit bătrâna din Crețeni torturată de propria fiică. Cine a dat vestea îngrozitoare

A murit bătrâna din Crețeni torturată de propria fiică. Cine a dat vestea îngrozitoare
Sursa Foto: www.spynews.ro

Cazul şocant s-a petrecut în comuna Creţeni, din judeţul Vâlcea, în preajma sărbătorilor pascale, din acest an. În imagini apar bătrâna şi fiica acesteia, ambele cunoscute cu probleme psihice. Astăzi a fost anunțat decesul femeii torturate de propria fiică.

A muritbătrâna din Crețeni torturată de propria fiică

Femeia în vârstă de 84 de ani s-a stins din viață, iar vestea a fost dată chiar de celebrul Alexandru Cumpănașu, cel care s-a implicat foarte mult în cazul revoltător.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a anunțat, recent, căbătrâna din comuna Crețeni, din județul Vâlcea,bătută și chinuităde propria fiică a murit. Cumpănașu a postat un mesaj de pagina sa de socializare, în care a anunțat decesul, fără a oferi, însă, detalii despre modul în care bătrâna și-a găsit sfârșitul.

„A MURIT Bătrâna din Crețeni torturata de MONSTRUL de fată a ei. Nu sunt capabil să vă spun acum mai mult. Am fost anunțat de un consilier local din localitatea Creteni. Am luat confirmarea de la toate instituțiile. Sunt foarte răvășit. Revin cu detalii”,a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Bătrâna a fost maltratată și bătută mai multe zile la rând chiar de propia ei fiică

O bătrână în vârstă de84 de ania suportat de-a lungul timpului bătăi crunte şi repetate din partea fiicei ei. Asta până când vecinii au reuşit să o salveze. Apropiații femeii au filmat scenele dramatice şi abia după ce imaginile au devenit publice ofițerii de poliție au emis un ordin de protecție pe numeleagresoarei. Imaginile sunt extrem de violente şi au puternic impact emoţional. În videoclip se vede cum bătrâna încearcă în zadar să se ridice, fiind lipsită de puteri. Femeiaeste ţinută de cap şi lovită crunt peste faţă. Nici măcar strigătele de durere n-o impresionează pe fiica bătăuşă.Ba din contră, în loc să îi vină în ajutor, fiica ei o lovește cu piciorul, iar bătrâna se rostogoleşte în noroi.În urma acestui incident, autoritățile locale audeschis un dosar penal pentru acte de violenţă în familie, iar pe numele fiicei a fost eliberat şi un ordin prin care i s-ainterzissă se mai apropie de mama sa.

Culmea este faptul că fiicaera chiar și asistent personal pentru mama ei, fiindu-i încredințată de către autorități. În pofita faptului că fiica primea practic bani de la bugetul statului romn pentru a avea grijă de propria mamă, aceasta o tortura de parcă ar fi vrut să îi grăbească moartea. Se spune că timp de 20 de ani a trebuit ca bătrâna să suporte relele tratamente aplicate chiar de fiica ei.

Localnicii spun că în ultima perioadă de timp scenele de violență se întâmplau din ce în ce mai des, scrie Spynews.ro.