Accident în Sectorul 4: O persoană rănită şi două maşini avariate

Accident în Sectorul 4: O persoană rănită şi două maşini avariate
Foto: B1 TV

Impact violent într-o intersecţie a Sectorului 4 din Bucureşti. O persoană a ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea, a fost izbită în plin de un alt autoturism, al căruit şofer nu i-a acordat prioritate. O persoană rănită şi două maşini avariate. Acesta este bilanţul accidentului, care a avut loc pe şoseaua Olteniţei, din capitală.

Martorii povestesc că şoferul unei Dacii s-a aventurat în intersecţie fără să se asigure. Impactul cu un alt autoturism a fost inevitabil.

Atât de puternic a fost impactul, încât ambele maşini au ricoşat în scoarul de pe mijlocul şoselei. Şoferul maşinii lovite a ajuns la spital.

Poliţiştii au tras imediat primele concluzii: “Vinovat de producerea accidentului se face şoferul autotorismului Sandero, care nu a acordat prioritate în intersecţie”, a declarat  agent Costel Popa, de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Şoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporal din culpă. În plus, oamenii legii îi vor reţine şi permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Accident în Sectorul 4 din Bucureşti