Accident rutier grav pe centura municipiului Focșani: Trei persoane au murit în urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism

Accident rutier grav pe centura municipiului Focșani: Trei persoane au murit în urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Trei persoane au murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident rutier care s-a produs între un TIR și un autoturism pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Victimele aveau vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Trei persoane au murit, în urma unui accident rutier grav pe centura municipiului Focșani

„În cursul nopţii, la ora 1,20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe DN 2 – E85, pe centura municipiului Focşani, în zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir şi un autoturism. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat”, a precizat IPJ Vrancea, transmite Agerpres.

ISU Vrancea a menționat că victimele, cu vârste între 18 și 30 de ani, au suferit leziuni compatibile cu viața în urma impactului dintre TIR și autoturism.

Șoferul tirului, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și sunt efectuate cercetări pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe