Adrian Mititelu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare

Adrian Mititelu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare

Adrian Mititelua fost condamnat definitiv, joi,la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.Decizia în cazul patronului echipei FC U Craiova 1948aparține Curții de Apel Craiova.

Adrian Mititelu, condamnat la trei ani de închisoare

Patronul echipei FC U Craiova 1948,Adrian Mititelu,a fost condamnatla 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, se arată joi în decizia Curții de Apel din Craiova.Decizia e definitivă, după ce în prima instanță fusese achitat.

„În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie”, se arată în decizia Curții de Apel Craiova.

Adrian Mititelu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare

În iulie 2016, fostul finanţator al echipei de fotbal Universitatea Craiova a fost trimis în judecată deDNApentru evaziune fiscală şi înşelăciune, fiind acuzat că a transferat cu 1,1 milioane de euro un jucător, deşi clubul era executat silit din cauza unei datorii de aproape 10 milioane de lei, iar drepturile federative ale fotbalistului respectiv erau sechestrate.

Finanţele Publice Craiova şi clubul care a cumpărat jucătorul s-au constituit parte civilă în acest dosar care a fost trimis Tribunalului Dolj.

Urmăriți B1TV.ro și pe