Aglomerație pe Valea Prahovei. Coloană de mașini între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de mers către Ploiești

Aglomerație pe Valea Prahovei. Coloană de mașini între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de mers către Ploiești
Coloană de mașini între stațiunile Predeal și Bușteni. Sursa: Pixabay

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești-Brașov, fiind formată o coloană de autovehicule între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de mers către Ploiești.

În restul zonelor de pe DN 1 momentan nu sunt probleme privind valorile de trafic, se circulă fluent, fără a fi formate coloane de autovehicule.

Ce rute alterative pot folosi șoferii

Polițiștii au recomandat șoferilor să ia în considerare și folosirea rutelor alternative, respectiv DN 1A Brașov – Cheia –  Ploiești sau DN 73 Râșnov  – Bran – Câmpulung.

„Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să păstreze distanța de siguranță între vehicule și să nu se angajeze în depășiri riscante”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulație închisă pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Capitală

Reamintim că pe autostrada A2 București – Constanța, se va închide circulația rutiera pe sensul către capitală, pentru o perioadă de 7 zile.

În intervalul orar 22:00-05:00, începând cu data de 20.05.2022, pentru realizarea îmbinărilor între grinzile marginale și grinzile centrale, circulația va fi deviată pentru mai multe categorii de vehicule.

„Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!”, transmite Centrul INFOTRAFIC.

Urmăriți B1TV.ro și pe