Alba: Bărbat arestat pentru că a ameninţat mai mulţi poliţişti cu o coasă

Alba: Bărbat arestat pentru că a ameninţat mai mulţi poliţişti cu o coasă

Un bărbat din Alba a fost reţinut şi este cercetat pentru ultraj după ce i-a ameninţat cu o coasă pe poliţiştii veniţi să îl sancţioneze pentru că şi-a agresat soţia şi fiica, informează Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Alba Iulia şi-a agresat, vineri, soţia şi fiica în vârstă de 12 ani, care au alertat poliţia.

Autorităţile s-au deplasat la domiciliul bărbatului pentru a-l sancţiona, însă acesta a reacţionat violent, ameninţându-i pe poliţişti cu moartea şi încercând să îi atace cu o coasă luată din curtea locuinţei. Bărbatul a fost imobilizat, dus la sediul Poliţiei Alba Iulia, şi reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)